Zonnepanelen gekocht in 2013 (of eerder)

Heeft u zonnepanelen gekocht voor 20 juni 2013, dan heeft de belastingdienst jarenlang geweigerd om de BTW die u betaald had aan u terug te geven.

Op 15 december 2017 heeft de Hoger Raad geoordeeld dat dit niet juist was. Hierop heeft de staatssecretaris op 3 april 2018 besloten dat u alsnog in aanmerking kan komen voor de terugbetaling van uw BTW.

Deze regeling geldt ook als u voor 2013 zonnepanelen heeft gekocht. (Wij hebben al aanvragen over het jaar 2009 bij de belastingdienst neergelegd).

 

Heeft u  zonnepanelen in 2013 (of eerder) gekocht?

De BTW die u betaald heeft kunt u bij de belastingdienst terug vragen.

Heeft u eerder uw BTW terug gevraagd en is uw aanvraag door de belastingdienst afgewezen? Ook dan komt u in aanmerking voor teruggave van uw BTW.

Aantrekkelijk aanbod voor u:

Wij vragen uw BTW over 2013 (of eerder) terug op op basis van no-cure no-pay.

Dit betekent dat, zolang u uw BTW  nog niet terug gekregen heeft, u voor onze werkzaamheden geen kosten verschuldigd bent.

Pas als de belastingdienst besluit dat u de BTW over 2013 (of eerder) terug krijgt, ontvangt u van ons een factuur. Wij rekenen hiervoor een vast bedrag van Eur 125 (excl. BTW) .

Wil u hiervan gebruik maken, vul dan hieronder uw gegevens in.

Vraag hier uw betaalde BTW op Zonnepanelen van de belastingdienst terug

  • Hieronder kunt u uw bestanden koppelen en naar ons toe sturen.
  • Als u een rijbewijs als legitimatie gebruikt, wilt u dan zowel een kopie van de voorzijde als de achterzijde naar ons toe sturen?
  • Als u nog op en aanmerkingen heeft, dan kunt u deze hieronder invullen:
 

Beveiliging: